Varför använda sig av magasinering?

Det finns flera olika skäl till att du kan behöva använda dig av magasinering. Det kan bland annat handla om att du helt enkelt inte får plats med alla dina ägodelar där hemma. Det kan även handla om att du håller på att flytta och behöver ha någonstans att förvara dina saker medan du väntar på att få tillgång till din nya bostad. Oavsett vad skälet är gör du klokt i att vända dig till oss för magasinering.

Vi finns i Eriksberg

Du finner vår förrådsanläggning i Eriksberg på Hisingen i Göteborg. Vår adress är 33. Vi är stolta över att kunna erbjuda Eriksbergs mest centrala förråd. Oss kan du därför ta dig till och från på ett enkelt och snabbt sätt. Vi välkomnar kunder från hela Göteborgsområdet, detta oavsett om det rör sig om privatpersoner eller företag. Oavsett vilket kan du alltid förvänta dig prisvärd och trygg magasinering av dina saker hos oss. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med förvaring av dina ägodelar!

Våra lokaler

Våra lokaler är som tidigare nämnt i första hand mycket säkra. Du behöver därför inte förlora någon sömn över att oroa dig för om något ska hända med dina saker eller inte. Säkerheten är dock inte den enda fördelen med våra lokaler. De har nämligen också nybyggda förråd, förråd som är varma och torra. Dessutom ser vi alltid till att hålla våra lokaler rena, fräscha och nystädade. Det gör våra lokaler till en trevlig och välkomnande miljö. Du kan också alltid förvänta dig en förstklassig personlig service och ett mycket trevligt bemötande från oss som arbetar här. Våra kunder är nämligen det viktigaste som finns för oss.